Despre noi

Să furnizăm clienților noștri soluții financiare inovatoare care să contribuie la creșterea și prosperitatea lor sustenabilă, menținând în același timp cele mai înalte standarde de responsabilitate și transparență în activitatea noastră.

Misiune

Să definim viitorul serviciilor financiare prin inovație și dezvoltare durabilă, aspirând la standarde excepționale de servicii și stabilind relații pe termen lung cu fiecare client.

Viziune

Valori

Străduința continuă pentru inovație și îmbunătățirea produselor și serviciilor noastre.

Contribuția la progresul sustenabil și conducerea afacerilor cu un profund simț al responsabilității.

Menținerea unui nivel înalt de transparență în activitățile noastre, ceea ce favorizează construirea încrederii din partea clienților și partenerilor.

Dezvoltarea unei culturi de asistență reciprocă, unde succesul este atins prin eforturi comune.

Dorința constantă de a depăși așteptările clienților noștri prin servicii de înaltă calitate și o abordare personalizată.

Echipa noastră

Directorul este responsabil pentru îndeplinirea obiectivelor stabilite, supervizează activitatea angajaților cu clienții lor, se implică în problemele și dificultățile acestora și ajută la găsirea soluțiilor. Creează un mediu favorabil pentru activitatea angajaților, încurajând interacțiunea, contribuind la o muncă de echipă armonioasă și productivă, și inspiră echipa pentru noi realizări. Determinarea și capacitatea sa de a lua rapid decizii complexe asigură gestionarea eficientă a schimbărilor și optimizarea proceselor financiare.
Abordarea sa profesională asigură un standard înalt de profesionalism, contribuind la transparența financiară și respectarea legislației. Ea are o înțelegere profundă a proceselor contabile și monitorizează atent conformitatea acestora cu standardele normative. Abilitățile sale analitice și atenția la detalii îi permit să identifice și să prevină eficient posibilele erori sau neconformități.
Colaborează eficient cu membrii echipei de contabilitate în rezolvarea diferitelor sarcini, participă activ la îndeplinirea atribuțiilor, organizând eficient timpul de lucru. Rigurozitatea, atenția la detalii și competențele analitice îi permit să gestioneze cu succes cele mai complexe probleme. Este orientată către rezultate și întotdeauna aspiră la atingerea celor mai înalte standarde de calitate în munca sa.
Responsabilitățile ei includ nu doar gestionarea contabilității, dar și furnizarea de asistență de specialitate în diverse domenii financiare. Are gândire analitică și arată capacitatea de a rezolva probleme complexe în domeniul contabilității. Viziunea ei profesională și dorința de îmbunătățire continuă fac din ea o parte esențială a echipei, garantând un nivel înalt de calitate al serviciilor în domeniul contabilității și finanțelor.
În calitate de manager al departamentului de audit, demonstrează un nivel înalt de profesionalism și competență în domeniul auditului financiar și controlului. Conduce eficient procesul de audit în cadrul companiei clienților, asigurând acuratețea și fiabilitatea verificării situațiilor financiare. Arată o mare responsabilitate și atenție la detalii. Caută modalități de optimizare a proceselor de audit și de îmbunătățire a calității serviciilor de audit, contribuind astfel la consolidarea încrederii din partea clienților și partenerilor companiei.
Asociat ACAP, consultă clienții în domeniul legislației fiscale și al contabilității. Reușește cu succes să verifice situațiile financiare, identificând și prevenind neregulile în contabilitate. Abilitatea sa de a evalua critic informațiile și de a lua decizii bine fundamentate contribuie la îmbunătățirea situației financiare a întreprinderii clientului și la reducerea riscurilor în activitatea sa.

Ciobanu Tatiana

Calașnicova Natalia

Taran Valentina

Crijanovschi Aculina

Stratulat Mihail

Caraiani Stepan

Director, Auditor financiar

Contabil-auditor, Director, Asociat ACAP, șef departament ‘Contabilitate’

Contabilă controloare Superioară

Contabilă controloare Superioară

Manager departament audit, Asociat ACAP

Revizor-contabil 

Dancenco Liudmila
Revizoare-contabilă
Deține abilități organizaționale remarcabile și o înțelegere profundă a standardelor financiare. Colaborează eficient cu echipele din diferite departamente pentru a îmbunătăți procedurile interne, asigurând respectarea tuturor protocoalelor financiare necesare și îmbunătățind funcționarea generală a companiei. Lucrează activ la îmbunătățirea proceselor de raportare financiară, ceea ce ajută la minimizarea erorilor și la consolidarea controlului financiar.
Mod de lucru
Întâlnire preliminară cu potențialul client pentru discutarea formatului colaborării și colectarea informațiilor financiare necesare pentru analiză și pregătirea unei oferte.
Semnarea contractului și configurarea proceselor pentru începerea colaborării, asigurând o tranziție lină către îndeplinirea sarcinilor proiectului.
Elaborarea și prezentarea ofertei financiare potențialului client, urmată de discutarea și clarificarea detaliilor la cerere.

Istoria companiei

Compania "FlagMAN-D" a fost fondată pe 16 iunie 2008 sub conducerea Cristinei și a lui Vladimir Dolghi.
Inițial concentrată pe servicii de audit, compania și-a extins rapid spectrul, adăugând servicii contabile și asigurări pentru companiile de brokeraj în 2009.

Până în 2011, a fost deschis un nou domeniu - actuariatul, iar anul următor a fost marcat de colaborarea cu specialiștii IT pentru a perfecționa bazele de date, făcând munca contabililor mai eficientă. În 2015, portofoliul de servicii s-a extins cu asistență în elaborarea planurilor de afaceri.

După formarea a patru direcții cheie de activitate, compania a pus accent pe extinderea echipei pentru a asigura un nivel înalt de serviciu și suport pentru clienți în fiecare etapă a dezvoltării lor.

"FlagMAN-D" se distinge prin diversitatea și unicitatea abordării fiecărui client.
Vladimir Dolghi – un expert deosebit în audit, calcule actuariale și economie, cu o vastă experiență în sectorul financiar din Republica Moldova. În 2008, împreună cu Cristina Dolghi, a fondat compania „FlagMAN-D”.

Vladimir participă activ la conferințe internaționale și naționale, contribuind semnificativ la dezvoltarea bazei legislative în domeniul contabilității și raportării financiare în Moldova.

Vladimir se distinge, de asemenea, prin competențele sale IT și cunoașterea limbilor străine, participând activ la evenimente educaționale în calitate de lector și speaker, subliniind abordarea sa multifacetică în profesie. Aceasta îl face nu doar un expert solicitat în domeniul finanțelor, ci și o figură importantă în comunitatea educațională și profesională.
Cristina Dolghi – un expert recunoscut în domeniul auditului și contabilității, cu o carieră de succes îndelungată în sectorul financiar din Republica Moldova. Din 2008, este fondatoarea grupului de companii „FlagMAN-D” și, în același timp, predă la Universitatea de Stat din Moldova, unde își împărtășește experiența în domeniul economiei și contabilității.

Cristina participă activ la proiecte internaționale, a publicat 45 de articole științifice și este coautoare a trei monografii. Profesionalismul ei a fost recunoscut cu numeroase premii, inclusiv medalia „Pentru merite civile” din partea Guvernului Republicii Moldova.

Datorită remarcabilelor sale abilități de lider și de management, Cristina Dolghi inspiră colegii și studenții, continuând să contribuie semnificativ la dezvoltarea educației și a sectorului financiar din țară.